Normális hogy a rockot, punkrockot és a metált szeretem? 12/F
Nem, ez nem normális, ide orvosi beavatkozás kell. A végén még eltérsz az átlagtól, és egyéniség leszel.
Szóval teljesen normális dolog.
Nos , énrám csak pozitív hatással volt a Green Day , annak ellenére , hogy a dalszövegeik többsége nem mondható vidámnak , de nem is csoda , mert aki az igazságról akar dalszöveget írni , az bizony nem épp kellemes dolgokba fog belefutni (ez megfigyelhető a punkbandák többségénél is). A Green Day-nek nagy rajongótábora van , Magyarországról (is) tavaly május 29-én velem együtt sokan voltak a bécsi koncerten.
Kérdező... valószínűleg a rád nehezedő úgynevezett "szociális nyomás" miatt tetted fel a kérdést (ehhez hasonló kérdésekkel ömlesztve van ez a site ,de erre most nem térek ki..), én azt gondolom , hogy ne adj a buta emberek véleményére , és saját magadnak felelj meg , ne másoknak. A popipar "sztárjaival" meg szerintem nem érdemes foglalkozni ,egyrészt azért a mert 99%-a tehetségtelen , csak rengeteg pénz van a hátuk mögött , ergo minden a seggük alá van tolva. Na , meg persze feltaláltak számukra egy autotune és egy playback nevű dolgot. Másrészt pedig szerintem csak értéktelenséget közvetítenek.... a klipjeikbe általában beletesznek valamilyen vizuális élménybombát , így a 10-15 éves kölykök azt látják, hogy a kedvenc "énekesnőjük" prostiként szinte meztelenül vonaglik , kivillantva a csöcseit és a nuniját (mert hát persze antitalentum révén máshogy nem tudja felhívni magára a figyelmet). Biztos vannak olyanok a férfi nemhez tartozók között akik számára ez péniszgerjesztő , de szerintem ez... a ZENÉNEK MINT MŰVÉSZETI ÁGNAK a meggyalázása. Undorító szerintem. Egyébként a popzenék közt is van jó , pl Depeche Mode. Most a tehetségtelen egyedekre nem fogok egy példát sem mondani , mert úgyis sejthető , hogy kikre gondolhatok. Hozzátenném még , hogy a többség azt hallgatja amit a "zenecsatornákon" adnak... azokon pedig pontosan a fentebb leírt nyomort közvetítik a tiniknek , de ha mondjuk június 15-től black metált adnának , akkor azt nyomatnák , ergo, ezeknek gyakorlatilag szinte mindegy , hogy mit hallgatnak , csak legyen "trendi".
Szerintem te ne légy olyan mint ők:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!