Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Tudtok mondani rock vagy punk...

Tudtok mondani rock vagy punk vagy valami ilyesmi stílusú bandákat vagy zenéket?

Figyelt kérdés
2014. jún. 9. 20:42
1 2
 11/15 anonim válasza:

ööö első válaszoló a Green Day csak volt punk..mostmár nem igazán nevezhető annak

a Parkway Drive pedig metálcore együttes

2014. júl. 23. 17:44
 12/15 anonim válasza:

rock - Nirvana, Led Zeppelin, Jimi Hendrix

punk - The Misfits, Dead Kennedys

2014. júl. 30. 17:45
 13/15 anonim ***** válasza:
Először is ...a FOB régen hozta ezt a pop-punk színvonalat.. mára az alternatív rock stílusban tértek vissza :$ Kedvenceim szóval én is szívesen ajánlom őket :$ <3
2014. aug. 1. 21:23
 14/15 anonim válasza:

Sex Pistols, Ramones, The Clash... ezek az alapok ha ilyen zenét hallgatsz.

Paramore is nagyon jó és még írhatnék rengeteget, de ajánlom hogy nézd meg itt (gyakorin), mert már mások is kérdezték és ma már rengeteg ilyenre válaszoltam... :DD

13/L

2014. aug. 4. 15:49
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válszokat. Amúgy néztem már más kérdéseket is csak aztán valamiért úgy gondoltam hogy végülis miért is nem teszek föl egy ilyen kérdést. :D
2014. aug. 6. 18:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!