Szerintetek is "mélyrepülésbe kezdett" a Metallica?
A death magnetic még egy csoda album volt és 5 évre rá jött a beyond magnetic, mindenki azt gondolta volna hogy jobb lesz mint az eddigiek mert ennyit dolgoznak rajt de épp ellenkezőleg
az új album elég unalmas hanyag munka lett
őszintén szólva 2 percnél tovább nem tudok egy új számot se meghallgatni mert monoton az egész, szinte nem is énekel a Hetfield
szerintem az új album tőlük a legnagyobb csalódás
ti is így vagytok vele?
A mélyrepülés 1999-ben kezdődött a Garage day után. Nekem a st Anger és a Magnetic sem tetszett. Ettől függetlenül a Metallica a kedvencem, naponta hallgatom és imádom a munkáikat.
Amit meg írsz azt nem is értem. De akkor az előtte lévő válaszoló megmagyarázta. A Beyond Magneticen 4 szám van, azok amik lemaradtak a Death Magneticről csak később adták ki őket. (nyilván nem véletlenül maradtak le róla)
Új album nem volt azóta (a Lulun kívül, amit hagyjunk is), de állítólag már íródik.
Ja még annyit a most készülő új albumról már kiadtak egy számot és játsszák is rendszeresen koncerten a címe Lord of Summer.
http://www.youtube.com/watch?v=AiOtev3rEKI
Meghallgathatod és eldöntheted, hogy tart-e még a mélyrepülés.
(nekem tetszik, amúgy)
Téged is első.
Amúgy meg tanulj meg írni...
Az a baj a metallicával, hogy túlzottan mainstream banda lettek, az új számaik borzalmasak.
A régi számaik még egész jók voltak, de az újak hallgathatatlanok. Sajnos ők is eladták magukat. Annyira utálom, mikor ez van. Ha már elkezdesz egy műfajt, akkor azt folytasd karriered végéig! Ne térj át a lightosabb nyenyenye vonalra, csak mert azt el lehet adni!
Fuck you Metallica!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!