Tudtok olyan zenéket mondani, ami a nem megbéklyózott, nem kisajátító, hanem az egymást kiegészítő szerelmről szól?
Figyelt kérdés
Nem akarom, hogy a barátnőm azt érezze, hogy megfullad mellettem, de érezze, hogy mi összetartozunk. Nem feltétlen lassú romantikus zene kellene, hanem inkább valami vidám.2014. jún. 8. 15:44
1/5 anonim válasza:
Siska Finuccsi - Míg a halál el nem választ
Siska Finuccsi - Őszinte hazugság
2/5 anonim válasza:
Őőő...hát talán egyszerűbb lenne ezt szavakban???
El se tudom képzelni mire gondolsz.
3/5 A kérdező kommentje:
Szavakban már megpróbáltam, de jelen pillanatban nem nagyon beszél velem. Helyette ő is mindenféle zenékkel üzenget, amit vagy jól értek vagy nem. :D
2014. jún. 8. 15:50
4/5 anonim válasza:
Nem ismerem a zenei ízléseteket, de pl. ennek szerintem a populáris stílushoz képest elég szép szövege van és a dallama is vidám:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!