Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mi van abban, ha utálom Jollyt?

Mi van abban, ha utálom Jollyt?

Figyelt kérdés
Suliban tegnap meg ma délután ilyen zezei izé volt. Persze rajtam kívül mindenkinek tetszett, de nekem nem. Azért, mert mindíg az ilyen Jollyk szóltak. Utálom azt az embert. Ki ő? Nekem egy nagy SENKI. Ha tehetném kinyírnám. Egyszerűen nem szeretem ezeket a nyomikat. Ami az egészben idegesít az az önimádat. Meg az egész cigány butazene. Persze, mindjárt jön egy Jollyimádó és azt fogja írni, hogy legszívesebben engem nyírna ki, de nekem ez nem számít. Most mi van abban ha nem szeretem? Mert mindenki azt mondta, h ő a legjobb. Szerintem meg nem.

2014. jún. 4. 21:20
 1/6 anonim ***** válasza:
80%

Teljes mértékbe egyerértek !!!

ROCKOT A NÉPNEK!!!!

2014. jún. 4. 21:33
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
IGEEEN! tagja vagy az igényes zenét hallgató értelmes emberek klubbjának :) a jolly félék szerintem túl vannak értékelve
2014. jún. 4. 21:39
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Ízlés nem vita tárgya. Ha valami nem tetszik, akkor nem tetszik és kész. Jolly-ról 2 napja hallottam először, meghallgattam egy zenéjét, és úgy döntöttem, jobb, ha a többi zenéjét nem ismerem. Nem nekem való.

1x minden zenét meg lehet hallgatni, de azt ne várja senki, hogy szeresd is.

Azzal azért óvatosan bánnék, hogy utáljak zenét. Inkább azt utálom, ha valaki erőltet a fülembe olyan zenét, amit különösebben nem szeretek.

Egymás kinyírásáról meg inkább ne beszéljünk, egy zene szerintem nem ér meg ennyit. Biztosan találsz olyan helyet, közösséget, zenét, ahol a te fülednek való is van.

Azzal együtt, hogy nagyjából együtt érzek veled, szeretni nem kell őket, de tisztelni kell azokat, akik más zenére, más kultúrkörben érzik jól magukat.

2014. jún. 5. 07:50
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Az én ismerőseim között pedig a többség egyáltalán nem szereti az ilyen zenét, de azért nem kell szegényt kinyírni.. mindenkinek megvan a maga ízlése, hál' Istennek nem vagyunk egyformák:)
2014. jún. 12. 21:41
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
A Jolly nem cigány zene ...mulatós és nagyon rossz
2014. nov. 3. 21:07
 6/6 anonim válasza:
100%

Akkor ne szeresd és kész.

Dugd be a füled,ha meghallod.

2016. máj. 21. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!