Melyik a kedvenc black metal bandátok? Miért?! Hova valósiak?
Figyelt kérdés
Eljött az ítélet napja!!!! Vagy nem! A kérdés adott.2014. máj. 31. 10:55
1/10 anonim válasza:
Dimmu Borgir-Norvégia szimfonikus black metal
2/10 anonim válasza:
Immortal bár nem tartják magukat black metalosnak mert nem ilyen vallásos nem sátánista meg ilyenek. Norvég
3/10 A kérdező kommentje:
Az Immortalt én is szeretem. At the hearts of winter albumuk eszméletlen jó.
Dimmu burger is jól nyomja! \m/
2014. jún. 1. 21:37
4/10 anonim válasza:
Bathory, svéd banda volt. Az 1988-as Blood Fire Death album a kedvencem tőlük.
5/10 A kérdező kommentje:
Nekem a Mayhem a favorite, Arcturus, Ulver, Thorns a következő. A régi Bathory az tényleg a legjobbak közt van! Nem régiben sikerült is beszerezzek egy pólót az első albumról, rohadt jól néz ki :D
2014. jún. 4. 08:12
6/10 anonim válasza:
Nargaroth, valamennyivel díszesebb, kifinomultabb lett,(Jahreszeiten album tökéletesen ábrázolja) és németek.
7/10 Gorethrone válasza:
én a magyar zenekarokat szeretem nagyon, mert bár tény, hogy hűek a stílushoz, de azon belül nem tucat zenét nyomnak.
Tormentor, Ahriman, Grimness, Dusk, Nekrofília, Frost, Barvorum
8/10 anonim válasza:
Goatmoon (Finn)
Absurd (Német)
Meg még egy csomó másik.
9/10 anonim válasza:
Emperor (norvég)
Dark Funeral (svéd)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!