Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Így lehetek énekesnő?

Így lehetek énekesnő?

Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok, és minden vágyam az, hogy énekesnő legyek. légyszi írjátok le, hogy lehetek-e és azt is, hogy hogyan!!!
2009. dec. 30. 18:54
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Most sehogy. Minimum 2-3 év amíg van esélyed, és akkor még kérdéses a hang is .Amiről nem tudom, hogy milyen így nem tudom, hogy lehetsz-e énekesnő.
2009. dec. 30. 18:57
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Feltételezem, hogy általános iskolás vagy. Kérdezd meg az énektanárod, hogy milyen a hangod, ha azt mondja, hogy van benne lehetőség, akkor keress egy privát énektanárt, képezd magad és várj a sikerre. A siker megérkezését nagyban elősegíti, ha csinálsz pár demókazit és szétküldöd pár magyar producernek/managernek, mint pl a Fasza Tibi, akarom mondani a Kasza Tibi, vagy mondjuk a Lolát is a pályán elindító Rakonczai Viktor és testvére.

Amennyiben az énektanárod azt mondja, hogy NEEEEEEE!! , akkor még mindig megkérdezhetsz egy privát énektanárt is, hogy mi a véleménye...

2009. dec. 30. 19:01
 3/12 anonim ***** válasza:
50%
Az általános béli énektanárok 99% a gyerekek 90%-ának azt mondja, hogy jó hangja van. Én legalább pártatlan vagyok jó hallással és ingyenes.
2009. dec. 30. 19:04
 4/12 anonim ***** válasza:

Egyébként ez kb olyan, mint ha azt kérdeznéd, hogy finom-e a csirke a képen?

[link]

2009. dec. 30. 19:09
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

jól néz ki a csirke a képen.

Most indul ez az X-factor magyarországi műsora vagy jövőre a Megasztár!! menj el az egyikbe vagy min2be és sok sikert!!!!!!

2009. dec. 30. 19:23
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Az X-factor-hoz minimum 16 évesnek kell lenni.

[link]

2009. dec. 30. 19:25
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
akkor bocs marad a megasztár!!
2009. dec. 30. 19:28
 8/12 anonim válasza:
100%

Hát először is (szerintem)

jelentkezz a megasztárba:)

Ha jó a hangod,akkor szerintem nincs sok gond:)

Megasztár és onnan a Csillagos Ég!!

Sok Sikert!:D

2009. dec. 30. 20:16
 9/12 anonim ***** válasza:
36%

Hosszú út: magán énektanár, napi sok órás gyakorlás, alap zenei ismeretek elsajátítása, dalírás, szövegírás, demofelvételek, rengeteg pénz kifizetése, producerek, managerek megkeresése, fellépések. Ez talán elég ahhoz, hogy itthon elismert légy.

Rövid út 1: sz*pj le 100 managert.

Rövid út 2: menj el a megasztárba, 1-2 évig híres leszel a tinik körében, aztán eltűnsz.

2010. jan. 1. 14:12
 10/12 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek!! Az utolsó válaszolónak: a rövidebb megoldást inkább nem választom!!:D

Lehet, hogy megpróbállom, amiket írtatok!!!Reméllem sikeres lesz!!!!

2010. jan. 6. 18:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!