Mennyire hátrány egy rock, punk-rock, alternatív-rock bandánál ha az énekes nő?
Én is ugyanígy vagyok ezzel. Fogalmam sincs miért. Például a Paramore-t nagyon bírom, és ott is az énekes nő. De többnyire férfi előadótól hallgatok zenét, olyan bandától, amelyben az énekes nő, csak a Paramore-t hallgatom. Meg a magyarok közül Zanzibárt. És azt hiszem ennyi, hiába gondolkozok, a többi mind férfi banda akiktől hallgatok.
17/L
Szerintem pont az tud benne a jó lenni, hogy egy nő tud nagyon finom és érzelmes is lenni, így ha kiereszti a hangját, az sokkal intenzívebb tud lenni.
A korai punkot ha megnézed, X-ray Spex, a kiscsaj volt vasággyal negyven kiló, otthonkákban járt, de ha egyszer elkezdett ordítani, lejött a plafon.
A Misfitsre ránéztél, és úgy vártad, hogy na ezek most tivornyázni meg ordibálni fognak, abban nem volt semmi extra.
Ezen kívül van egy csomó olyan női konfliktus, ami szerintem szuperül átjön ezekben a stílusokban.
Persze a végén úgyis az dönti el, hogy mi lesz, hogy van-e hangja az illetőnek vagy nincs és tudja-e használni, illetve összeáll-e a tagok hangzásvilága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!