Ez a zene milyen nyelven van?
2009. dec. 30. 15:25
2/11 anonim válasza:
Nem gall nyelven?
"Lyrics are often in the extinct language Gaulish"
3/11 anonim válasza:
Hogy lenne már orosz?
Az Eluveitie egy svájci zenekar, akik celtic témájú metált játszanak.
Nekem valamelyik kelta nyelv(járás) valószínűbbnek tűnik, de tuti hogy nem orosz.
5/11 A kérdező kommentje:
köszi
2009. dec. 30. 19:12
6/11 anonim válasza:
Több, mint valószínű, hogy szundanéz nyelvű a dal.
7/11 anonim válasza:
ez nem orosz. nem biztos, de lehet, gael
8/11 anonim válasza:
"akik celtic témájú metált játszanak" lol
Én pedig nagyon hungarian vagyok
9/11 anonim válasza:
te is érted hogy mire gondoltam, csak muszály volt kötekedned....ha ennyire kötözkodni akarsz akkor a metal és a rock sem magyar szó, de látom neked az okoz boldogsághormont ha beszólhatsz másoknak, de legközelebb gondold inkább át mielőtt leírsz valamit, nyomika
10/11 anonim válasza:
Nem volt muszáj kötekednem, de azért a kis boldogsághormonért mindent bevállalok, valamint ügyelek a helyesírásomra. Egyébként a metalra és a rockra nincs magyar szó /ebbe nem is kötöttem bele egyébként/, nem úgy, mint a celtic-re.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!