Van olyan zenei stílus amit nagyon szerettek és ajánlanátok?
Figyelt kérdés
2014. máj. 27. 14:19
2/13 anonim válasza:
Rock, azon belül pedig a régebbi ('60-as '70-es évek) bluesos és pszicedelkius rockzenéi, például Cream, Jimi hendrix experience, Pink floyd.
3/13 A kérdező kommentje:
Fú sokan szeretitek a rockot.Habár az is igaz, hogy ezek nem ugyanazok.Köszönöm a válaszokat de azért még várok párat.:-)
2014. máj. 27. 16:44
4/13 anonim válasza:
Dubstep,Electro-house,Progresive house, Electro(De amúgy nagy fa***ágnak tartom azt hogy más mondja meg milyen zenét szeress)
5/13 A kérdező kommentje:
Én nem ebből a célból kérdeztem hogy más mondja meg.Egyszerűen csak segítséget kérek, hogy milyen zene stílusokból tudom kiválasztani az én kedvenceimet.
2014. máj. 27. 19:18
6/13 anonim válasza:
Country, ezen belül főleg mai modern country-rock, country-pop, country-rap (hick-hop), southern rock
7/13 anonim válasza:
Szia :)
Rock, ezen belül nu-metal, alternative, metalcore, post-hardcore és rapmetal :)
9/13 anonim válasza:
10/13 anonim válasza:
glitch, ambient, downtempo, experimental, glitchtech, IDM, abstract
pl:
Access to Arasaka
- Ixion
- Talitha
- array(0..8191)
-*strtok()
- Across a Bridge
Gridlock
- UH4.17
- Chrometaphor
- Atomontage
Gargaj
- Rude Awakening
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!