Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ismertek Budapesten CD-DVD...

Ismertek Budapesten CD-DVD boltokat?

Figyelt kérdés

Olyan kell, ami csakis lemezeket árul kb 2000-3000 ft értékben, szóval lemezbolt. Keresek néhány nagyon nagyon ritka CD-t (nem régiek, nem rég adták ki mindet). Az is jó, ha rendelni lehet (nem túl drágán).

Amiket már próbáltam:

Lemez kuckó (Király utca) - ott volt olyan, amit kerestem, de 6000 ft felett, úgyhogy inkább lemondtam róla :D

Valamint a Teréz körút és a Király utca sarkától nem messze van még egy nagy CD bolt, de ott nem találtam meg azt, amit kerestem.

Az amazon.com-on pedig nem tudok fizetni, mert csak készpénzem van, nincs kártyám.

2014. máj. 26. 13:40
 1/3 A kérdező kommentje:

Amúgy a CD-k:

Adrian von Ziegler (összes/bármelyik)

Peter Crowley (összes/bármelyik)

Derek Fiechter (összes/bármelyik)

Brandon Fiechter (összes/bármelyik)

Brunuhville (összes/bármelyik)

Tartalomusic (összes/bármelyik)

2014. máj. 27. 10:32
 2/3 anonim ***** válasza:
például a CD Pince. Ennek van honlapja ahol rendelni lehet, és van boltja ami szó szerint egy pincehelységben van és amerre nézel csak cd-ket látsz, a falat szinte teljes egészében beborítják a cd-k. Elsőre ez jutott eszembe, mert ez az a hely, ahol a ritkaságokat is be lehet szerezni, de ha nincs meg akkor beszerzik neked. Szóval ez tökjó, itt a honlap: www.cdpince.hu a címet itt megtalálod:)
2014. okt. 27. 18:23
 3/3 anonim ***** válasza:

Előző vagyok.

Leírom a bolt címét, hogy annyival könnyebb dolgod legyen:) 1073 Budapest,  VII. ker. Erzsébet krt. 37

2014. okt. 27. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!