Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mi lehet a zene címe, vagy ki...

Mi lehet a zene címe, vagy ki az előadó?

Figyelt kérdés

Valamelyik nap hallottam a music fm-en egy zenét, ami előtt a műsorvezető mondta, hogy az énekes csaj belátja ,hogy nem egy énekes, hanem inkább valami modell, és pont ezért tetszik neki a zene, mert közben mintha mosolyogva énekelne :D

Így mondta, bár kicsit átfogalmaztam a teljes emlékkép miatt a saját szavaimmal, de szerintem tudni fogja, aki nagyjából tudja, hogy miről van szó :D

köszi a leendő válaszolóknak.

2014. máj. 26. 13:34
 1/3 Warren Scott ***** válasza:

Nem biztos, de talán ez az:

Aura Dione - 365 days and nights

2014. máj. 26. 13:43
 2/3 Warren Scott ***** válasza:

Hopp, lehet, hogy rosszul írtam. Az mp3 gyüjteményemben pl így szerepel:Aura Dione - I will love you monday (365)

dalszöveg:

[link]

Ő pl nonstop vigyorog éneklés közben legalábbis élő koncerten :P

2014. máj. 26. 13:57
 3/3 A kérdező kommentje:
áhh ,sajnos nem ez, ennél népszerűbb, szinte minden nap hallottam eddig a rádióban ezidáig, most, hogy érdekelne, így már nem :D azért köszönöm a választ :D
2014. máj. 26. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!