Ha tabot olvasok hogyan tudhatom meg hogy miként kell pengetni a gitárt?
nem egészen értem a kérdést,de:
e|--12------12---10---8-----7-----10---7---------10----------------------------|
B|--13------13---12---10---8------8----8---9----12-----------------------------|
G|-------------------------------------------------9---------------------------|
D|-----------------------------------------------------------------------------|
A|-----------------------------------------------------------------------------|
E|-----------------------------------------------------------------------------|
ez tehát egy tab,ami fent kezdődik azt (általában) az alsó(vékony húrokon játszod) és egész egyszerűen azon a bundon(érintő)fogod le,amilyen szám ott van,és minden egyes hangot külön kipengetsz.
Ha pedig nem megy,nézz róla videókat youtube-on és abból fejtsd meg hogy is van az..én is így tettem :)
UI:egy jó tanács:ha gyorsan akarsz játszani lehet idegölő lesz az elején,de oda vissza kell pengetni szólókat stb.
meg amúgy is egyszerűbb később.
Köszönöm ezt így értem akkor irány a youtube ha nem tom milyen módszerrel pengessem le az akkordokat =)
Mégegyszer köszönöm =)
Ha egy akkordos jelölésnél, de néha taboknál is D és U betűket látsz pl: DUDU az a pengetést jelöli:
D - Le (Down)
U - Fel (Up)
DUDU = LE-FEL-LE-FEL
De taboknál leginkább 2 fajta szimbólummal jelölik:
A V betű a felfelé pengetés, a másik a lefelé.
Ha egyik módszert se látod jelölve akkor tényleg youtube :)
Nagyon köszönöm ez nagyon sokat segített =) és rendben játszok bárhogyis de büszkén mert én játszom azt a dalt amitől mindenki a környezetemből megörül =D
köszönöm =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!