Szerintetek érdemes énektanárhoz járni?
Kiskorom óta énekelek, akkor még ajánlotta is az iskolai énektanárom, hogy ezt folytassam, mert jó vagyok benne. A legjobb barátomnak folyton énekeltem, aki szintén azt mondta, hogy tehetséges vagyok benne. Az évek múlásával sajnos bekövetkezett a mutálás, ami rontott az akkori magas hangokon, így most csak mélyen tudok énekelni és a magas hangok tisztán való kiéneklése nem teljesen megy. Szerintetek az énektanár tudna rajta segíteni? A zene az életem és nagyon szeretnék énekelni megint és nem csak otthon a fürdőszobában, hanem suliban, barátaim előtt. Mellesleg kissé remeg a hangom éneklés közben, remélen ezen is tudna segíteni. Válaszokat előre is köszönöm :)
hanganyag: [link]
Nagyon jó, te énekeled? Nagy gratula!
Még mutál a hangod. Majd 18 év körül fog kialakulni, a hangterjedelem. Talán egy énektanár megtudja mondani, hogy a hangod alkalmas lesz-e a magas és a mély hangok énekléséhez.Hiszen a dalok, a kották magas, mély, stb hangokból áll.
Nem vagyok énektanár,nem értek a zenéhez.
De nekem laikus füllel nem nagyon tetszik a hangod.És igen a magas hangok tényleg nem a legjobbak.A mélyek jobbak,de ettől függetlenül szerintem teljesen átlagos hangod van.
Én nem kezdenék komolyabban foglalkozni az énekléssel a helyedben.
De persze ez csak az én véleményem,másnak tetszhet.
Lehet a hozzáértők is azt mondják majd,hogy jó.Az én véleményem akkor is ez.
Nagyon szépen köszönöm,hogy emberi módon kezelted a kritikát és nem kezdtél el engem 10éves sértődött gyerek módjára szidalmazni :D
Tisztelem ennyire pozitív hozzáállásodat,és hát akkor kívánom,hogy sikerüljön az amit el akarsz érni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!