Hogyan tisztítsam a gitárom? (részletek lent)
Figyelt kérdés
Első Gibson gitáromat vettem és sokan mondják hogy ezt bizony "csak és kizárólag" gibson tisztítóval lehet tisztítani sokan meg mondják hogy bútorápoló "azt jó'van" szerintem a második csapatnak van igaza de inkább megkérdeznélek titeket.2014. máj. 23. 13:23
1/5 anonim válasza:
Vannak kifejezetten gitárápolásra való termékek, a Dunlop nagyon jó dolgokat gyárt.
Ilyenről, hogy "Gibson tisztító" soha nem is hallottam, gyanítom nincs is, de szerintem egy több száz ezer forintos hangszernél ne azon a párszáz forinton spórolj, amivel többe kerül egy gitártisztító készlet, mint egy bútorápoló, mert akárhogy is nézzük, hogy fa-fa, lak-lakk, egy gitár mégsem csak bútor.
2/5 A kérdező kommentje:
Persze igazad van.Igazából csak azért kérdezem mert azt mondják a "legendák" hogy gibsonra csak gibson tisztító jó.Ami szerintem baromság tehát gondolom más fajta tisztító is jó esetleg dunlop pl vagy bármi ami más gitárra jó.de azt mondta akitől vettem hogy csak ez jó mert hogy a gibsononak valami különleges a lakkozása de erről még nem hallottam.
2014. máj. 23. 14:02
3/5 A kérdező kommentje:
Neked egyébként volt bármiféle gibsonod?
2014. máj. 23. 14:07
4/5 anonim válasza:
Van Gibson készlet.
De természetesen nyugodtan használhatod a Dunlop vagy más gitáros gyártó termékeit is.
Én mondjuk a mesteremtől azt tanultam, hogy a legjobb a Meguiar's Gold Class autó beltér ápolót és ezt szoktam használni a testre és a lakkozott felületekre, a nem lakkozott fogólapra valami bútor/parketta tisztítót, aztán narancsolajat.
5/5 anonim válasza:
Ja, és ha ez fontos, jelenleg egy 1975 L6-S Midnight Special és egy 1994 Les Paul Studio Lite M-III van itthon, de volt egy 2011-es SG 60's Tribute is pár éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!