Max 100000ft ból melyik a legjobb gitárkombó?
"1. Az következik hogy ha 75 wattnnyi cucc elég neki.. akkor nyilván nem színpadon akar vele döngölni."
Hülyeségeket írkálsz, gondolom koncert képes cuccod még sose volt, mert minek...
75wattos erősítő simán jó koncertezni.
Volt jtm 45-öm leszedné a fejedet ha elé tennéd.
Metálra pediglen 1-2hangszórós kombók nem alkalmasak.
Még egy 2x12"-es elmegy szódával, de egy egy hangszórós...semmi. Lomha és tompa is.
Ha hiszed, ha nem, aki zúzós metált akar játszani minőségi hangzással, annak 4x-es láda kell.
"inkább magyarázzunk el mindent mi, hogy mire is van szüksége! :P "
Előbb magadban tedd tisztába és nézz utána a dolgoknak..
". Onnan gondolom hogy hova keresi, amit az első pontban leírtam, de ugye aztán megfejtettük hogy valószínűleg fingja nincs hogy hova milyen cucc kéne."
És neked sincs sokkal több.
Így van.
Kombónál nem a hangerõ kevés, hanem az erõ, a felület, a dinamika, az alja a hangnak.
Lehet tranyós kombócskákkal metálkodni, csak nevetséges lesz, nem fog jól szólni, metálban ez pedig fontos.
Persze, aki nem játszott még metált zenekarban (nem szobában...), az ezt nem fogja érteni.
Hát beletrafáltál mert több mint 10 éve zenész vagyok és koncertezek. Láttam egyet s mást, zenei stílust, zenekart, koncertet, hangosítást.
Ha valaki elakad ott hogy metált nem lehet dögnagy 4*12es láda nélkül játszani, az nem jártas a dologban, ez tény, hiába akarod megmagyarázni flegmán, hogy én vagyok aki nem ért hozzá :D
A tranyós/csöves témában meg megintcsak ostobaságok hangzottak el az előbb..
Én meg dupla annyi ideje, szóval 1:0 Ennek felét metál és hevimetál zenekarokkal töltöttem, másik felét pedig metál illetve rock and roll blues, rockabilly témakörben.
Annyi zenekarral játszottam ezidő alatt, amennyit te egy nap nem bírsz meghallgatni jutyubon.
Ha te egy 2hangszórós kombóval számomra élvezhető metált(nem csúszós maszlagos agyongaonelt, hanem igazi crunch-os "stack-es" recsegős gyomor mozgatósat) nyomsz, lepippantalak. Komolyan.
Mint írtam nem látni kell, hanem csinálni.
Tehát bevallottan nincs ilyen jellegû tapasztalatod, mégis okoskodsz.
Amúgy mesélj, milyen hülyeségek hangzottak még el?
Taníts mester!!!
Milyen érdekes, hogy köpködni tudsz, érvelni nem. :)
Tipikus hozzá nem értõ, okoskodó mentalitád.
"A tranyós/csöves témában meg megintcsak ostobaságok hangzottak el az előbb.."
Engem az érdekel ki és mit írt le ebben a témában, mert nem látom, lehet én vagyok bamba mondjuk.
Kiemelhetné a marhaságokat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!