A vonatokon a bemondó tesztelésekor adnak mindíg egy dalt, mi a címe?
Figyelt kérdés
2014. máj. 16. 17:45
1/9 anonim válasza:
Nem a szignálra gondolsz? Annak a címe: "MÁV-szignál".
2/9 anonim válasza:
A bemondó TESZTELÉSEKOR???? Ha utasokkal közlekedik a vonat, akkor nem éppen szoktak már tesztelgetni.. :D Egyébként van egy zene, amit alapból régebben az IC-ken adtak, annak a címe: St.Martin-Az állomás neve Föld. Itt van hozzá egy link: http://www.youtube.com/watch?v=mejXrrYiczs
Más dalt a MÁV jelenleg nem használ a vonatain, csak szignálokat.
3/9 A kérdező kommentje:
első:nem arra
második: nem menet közben adják le hanem akkor amikor a vonat beáll, akkor már fel lehet szállni és akkor tesztelik, és nem ez a dal... ilyen gitáros dal
2014. máj. 17. 09:48
4/9 anonim válasza:
Ja értem... És melyik típusú vonatokon szoktad ezt hallani? Nem tudom mennyire értesz a vonatokhoz ezért inkább "konyhanyelven" fogalmazok, ha nem sértődsz meg.. Szóval az újabb piros alacsonypadlósokon vagy a régebbieken, vagy esetleg mindkettőn? És milyen hosszú? Csak pár másodpercig hallható szignálszerűség vagy egy komplett szám? (2-es voltam)
5/9 A kérdező kommentje:
új fajta... ha jól tudom "talent" nevű vonat és kb. fél percig megy
2014. máj. 17. 16:07
6/9 A kérdező kommentje:
már megtaláltam
2014. máj. 17. 17:34
7/9 anonim válasza:
Na akkor örülök :) De a kíváncsiság kedvéért átküldenéd nekem? Csak hogy tudjam mégis miről beszéltél.. :D
8/9 A kérdező kommentje:
persze...erre gondoltam www.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3D_zokxD9HyP8&h=eAQHoXC52 :)
2014. máj. 19. 11:24
9/9 A kérdező kommentje:
ja...hibásan másoltam be... ez a jó :D https://www.youtube.com/watch?v=_zokxD9HyP8
2014. máj. 19. 11:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!