Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mi az a gitár TAB? Milyen...

Mi az a gitár TAB? Milyen gitárt vegyek?

Figyelt kérdés

szeretnék megtanulni gitározni de kotta olvasás nélkűl illetve azt sem tudom milyen gitárt célszerű vennem. Ezen az oldalon is olvasgattam és valamelyik kérdésnél azt írták válasznak h a kotta olvasásnál sokal könnyeb a gitár TAB. csak nem tudom h miaz....

Válaszotokat előre is köszönöm =)

2009. dec. 28. 12:47
 1/3 anonim ***** válasza:

A tab gyakorlatilag egy leegyszerűsített kotta. Megkapod a gitárhangolást, és húrok szerint felosztva hogy melyk bundot kell lefognod.

Elektromos vagy akusztikus gitárt akarsz? Milyen értékben? Egyébként ha bemész egy hangszerboltba, biztos szívesen segítenek válsztani.

2009. dec. 28. 14:14
 2/3 anonim ***** válasza:

Itt egy tab: [link]

Nagyon egyszerű olvasni. Balról jobbra, a D húrt üresen, lefogás nélkül pengetjük, utána a B és a G húrt a második bundnál, utána megint a D húrt üresen, és megint a B G második bundon... pl. ez egy marha egyszerű tab :D

2009. dec. 30. 20:29
 3/3 A kérdező kommentje:

akusztikus,hagyományos gitárra gondoltam.

köszi h írtatok =)

2009. dec. 30. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!