Ki a kedvenc magyar zenekarotok?
Figyelt kérdés
Nálam az első helyen magasan az Irie Maffia áll.
Utána Brains, Vad Fruttik, régen Kispál..stb.
18L
#magyar #zenekar #fesztivál #Columbo #Vad Fruttik #Kéri András #Irie Maffia #Brains #Kispál és a Borz
2014. máj. 13. 19:07
11/33 anonim válasza:
#9 Chris Lawyer egy egész zenekar? :DDD
12/33 anonim válasza:
Hobo blues band
Edda
Republic
Irie Maffia
14/33 anonim válasza:
nekem az Intim Torna Illegál áll magyarok közül az abszolút első helyen . De szeretem a Kispált és a PUF-ot is :))))
16/33 anonim válasza:
Nekem Szabó Balázs Bandája az abszolút favorit, utána pedig a Supernem :) De sok mindent szeretek a többiek által felsoroltak közül is :)
17/33 anonim válasza:
Bíborszél :) (a dobtanárom a dobos benne, de nem ezért szeretem főként a zenekart).
Egyébként Road, Republic, Intim Torna Illegál, Anti Fitness Club, mikor milyen a hangulatom. :) Néha még Quimby, Csík zenekar is akár. :)
18/33 anonim válasza:
Supernem és Anna and the Barbies:3
20/33 anonim válasza:
Irie, Alvin és a mókusok, Punnany, AKPH, Kiscsillag, Kispál. Nem sorrend:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!