Egy nagyon régi zenét keresek, tudnátok segíteni?
Figyelt kérdés
A klipre emlékszem, de azt is csak részletekben. Egy hosszú talán szőke hajú lány egy farmerben meg azt hiszem fehér felsőben sétált a tengerparton és bele mászott egy kútba és ahogy lemerült bele pottyant a tengerbe és egy bálnával is úszott. Így vissza olvasva egy nagyon gagyi zenének tűnik, de nagyon szerettem erre emlékszem. Amúgy egy angol zenéről van szó. Amikor apukám először vett nekünk dvd lejátszót kaptunk hozzá egy cd-t, amin klipek voltak. Persze azt elhánytam. Többet között rajta volt X-Press 2 ft. David Byrne - Lazy zenéje is. Remélem összejön mert ÉVEK óta keresem!!!2014. máj. 12. 13:53
1/3 anonim válasza:
Találtam egy hasonlót, csak az a baj, hogy ez fordítva van. Itt egy lány először bálnával úszik a tengerben, aztán kimászik a kútból a parton. Lehet, hogy ez az, csak rosszul emlékeztél?
The Chemical Brothers - The Test
2/3 A kérdező kommentje:
Ez az! Úristen, tényleg évek óta keresem! Tudod, hogy most milyen jól esett a lelkemnek? Imádott családi emlék, hogy mennyire örültünk a nővéremmel a dvd lejátszónak és apa milyen boldog volt, hogy mi boldogok vagyunk! Köszönöm Neked, tényleg nagyon hálás vagyok! Köszönöm, köszönöm!
2014. máj. 16. 18:12
3/3 anonim válasza:
Örülök, hogy segíthettem, ennyire még nem örült senki egy válaszomnak sem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!