Mondanátok szép lassú MAGYAR rockszámokat?
Pokolgép: Itt és most, Bonn Scott emlékére, Ítélet helyett
Kalapács: Hol van a szó, Ne a pénz, Itt leszek,
Ossian: Télhercegnő, Magányos angyal
Road: Nem kell más (lassú verzió)
Pi-Csa: Most adjatok
Anna and the barbies: Márti dala, Álmatlan
Köszi a válaszokat Az Ossian- tél hercegnője című szám nagyon tetszik.
Nagyon jó az ossian énekesének a hangjának a kariaztikája nekem tetszik.
Ha tudtok még ilyen az ossián énekeséhez hasonló szép hangú énekes által előadott dalokat kérlek titeket még írjátok meg.Nagyon bejött számomra ennek az énekesnek a hangjának a karisztikája ezer hála érte hogy megmutattátok nekem.
Lord: Virágdal.
Lord: Hiányzol.
Lord: Titkom te légy.
Köszi az eddigi válaszokat.
Bocsi ismerem a tankcsapdát ,de Lukács hangja nekem nem jön be főleg a lassú számokat illetően. Kicsit olyan a hangja mint a Charlijé!
egyébként a youtobon ráakadtam egy klipre amit a tévében láttam.
Ki az a kopasz ember aki ott énekel ő az Endre vagy az Attila?Bocsi hogy így írom de nem tudom ki ez a kopasz énekes.
Végül is nekem mindegy hogy hogy hívják csak érdekelne hogy vannak e még ennek a kopasz embernek még ilyen számai mert nagyon bejött a hangja ,szépen énekel.Ha tudtok esetleg ettől az idős kopasz embertől dalokat és rá adásul ha szép lassú számokat annak nagyon örülnék, nagyon hálás lennék érte.
Nem ismerem az eddát!
Szóval akkor ezek szerint az a kopasz ember egy Edda nevű zenekar énekese köszi ezt nem tudtam.
Csak nem Pataky Attilára gondolsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!