Mit gondolsz kitől/honnan ered ez a dal?
Figyelt kérdés
a.) Egy régi dal feldolgozása az egyesült királyság területéről, eredete ismeretlen.
b.) Egy mániás depressziós írta aki csecsemőkorában alvási-apnoeban* szenvedett, később cotard szindrómában**, majd öngyilkos lett. (*spontán leáll a légzés alvás közben, **a beteg azt hiszi, nem él)
c.) Egy metál zenész írta aki több templomot is felgyújtott, egy zenésztársát pedig 27 késszúrással ölte meg.
d.) Egy egészséges, normális ember írta miután egy balesetben elvesztette a családját, ő nem volt jelen. Soha , ez után sem írt semmit csak ezt az egy dalt.
Aki ír véleményt annak elküldöm az eredeti dalt és a valódi választ.
A zene: [link]
2014. máj. 10. 20:14
31/49 A kérdező kommentje:
de nemérted hogy nincs objektív fórum? ez az objektív fórum. ha nem zene fórumra írod az a baj. ha oda akkor egyből kiszúrják mint most.
2014. máj. 10. 20:47
32/49 anonim válasza:
Akkor megint csak így jártál. Az életben ilyen kegyetlen tud lenni a hozzád hasonlókhoz.
33/49 A kérdező kommentje:
a kulcs:
2014. máj. 10. 20:49
34/49 anonim válasza:
Fölösleges, nem fogom kulccsal se fárasztani magam, hogy elolvassam a semmitmondó szöveged.
35/49 A kérdező kommentje:
pedig nagyon törtem magam hogy leírjam
2014. máj. 10. 20:53
36/49 A kérdező kommentje:
amúgy honnan tudod hogy semmitmondó ha azt se tudod mit írtam? felületes vagy.
2014. máj. 10. 20:55
37/49 anonim válasza:
Cserébe kijelentem neked, hogy nem tudom elolvasni a kódodat, kisovodás értelmi szintjén állok, homokos vagyok és gazember, legyőztél.
38/49 anonim válasza:
Ja és felületes is vagyok a születésem óta. Sőt kétszeresen is!
39/49 A kérdező kommentje:
Oké.
2014. máj. 10. 21:05
40/49 anonim válasza:
A felületesség kapcsán azért megjegyzem, hogy 23 késszúrás, nem 27. Szóval ne ilyen felületes rejtvényeket tolj, koma!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!