Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » K-pop vs Pop?

K-pop vs Pop?

Figyelt kérdés
Ti mit gondoltok?

2014. máj. 10. 17:21
 1/7 savanyújóska ***** válasza:
Leginkább egyik sem. Ha mindenképp, talán pop.
2014. máj. 10. 17:46
 2/7 anonim ***** válasza:

Miért kérdezed?

Mindenesetre K-pop

2014. máj. 11. 20:51
 3/7 A kérdező kommentje:

Kíváncsiságból :D

meg mert mostanában úgy érzem, hogy a pop zene szégyen. Annyira rossz/tehetségtelen előadókat kapnak föl csak mert el lehet adni őket, hogy az már szerintem szégyen.

A kpop-ot pedig mindenki szidja, meg hát ugye a rasszizmus is ott van...pedig én úgy gondolom, hogy az a jó zene, ami "átjön" azaz átérezzuk és nem az amit egy szöszi helyesgyerek énekel. Az igazi pop zene az Michael Jackson volt.

2014. máj. 12. 14:20
 4/7 anonim ***** válasza:
Kpop
2014. máj. 12. 14:40
 5/7 anonim ***** válasza:
Kérdező, én is valahogy így gondolom. Túl sok szennyet engednek át. De biztos vannak még jó előadók, bár már egy ideje nemigazán hallgatom, de anno Bruno Marst szerettem:) Szégyennek mindenesetre nem szégyen, akinek nem tetszik nem hallgatja, akinek meg igen annak meg csak tessék:D Én se szégyenkezem, mert ázsiai zenét hallgatok, pedig jobban leszólnak mint azokat akik popot:D
2014. máj. 14. 15:50
 6/7 A kérdező kommentje:
Jaa tényleg Bruno Mars az még jó! :3 >.<
2014. máj. 14. 17:11
 7/7 deniblender ***** válasza:
4everK-Pop
2014. máj. 23. 10:29

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!