Trombita vagy hegedű?
Figyelt kérdés
Hali!
Melyiken lenne érdemesebb megtanulni játszani??
Nagyon tetszik mind a kettő, de nem tudom, hogy melyiket lenne érdemesebb?!
Több évig zongoráztam, szaxofonoztam, de valahogy ezek nem az én hangszereim...:/
Előre is Köszönöm a válaszokat!
2014. máj. 7. 18:14
1/3 anonim válasza:
Ha fúvós hangszerrel már van tapasztalatod, szerintem könnyebb lenne a trombita (bár tudom, hogy sok a különbség, de akkor is)
2/3 anonim válasza:
Kérj véleményeket a tanárokról és oda ahol jobb a tanár. Oda felesleges menni, ahol nem jó a tanár. Csak elveszi a kedvedet. De hegedűsként én a hegedűt mondom.
3/3 anonim válasza:
Én hegedülni tanulok, mivel neked van zenei ismertedet könnyebb lenne megtanulnod mint pl nekem.
Én azért is választanám helyedben a hegedűt, mert vonós hangszeren még nem tanultál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!