Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Különbség az Original floyd...

Különbség az Original floyd rose és az FRT-1000 között?

Figyelt kérdés
Szóval nem rég vettem fél milláért egy elég komoly gitárt és valahogy csak most vettem észre, hogy ebben egy FRT van és azért az ember ennyi pénzért elvárná, hogy minőségi húrlábat kapjon a hangszerébe.Utána olvastam, valahol azt mondják az FRT ugyanaz mint az Original csak máshol gyártják, máshol azt írják, hogy lényeges a különbség.Valaki hozzáértőtől kaphatnék választ?

2014. máj. 6. 13:45
 1/6 anonim ***** válasza:

Sose értem, miért itt a gagyi Gyakorikérdéseken próbálkozik valaki ilyesmivel, mikor legtöbbször a gyártó honlapján a legtöbb információ elérhető.

Tessék:

[link]

2014. máj. 6. 14:16
 2/6 anonim ***** válasza:
Mellesleg már ne is haragudj, de hogy tudsz úgy megvenni egy gitárt, főleg egy félmilliósat, hogy még azt se ellenőrzöd le ELŐRE, mi a specifikációja és milyen alkatrészekből készült?
2014. máj. 6. 16:09
 3/6 anonim ***** válasza:
LoL én két hete 3 milláért vettem egy gityókát aztán nézem hogy ebbe milyen hangszedő van kiderült hogy eredeti :)
2014. máj. 6. 19:35
 4/6 A kérdező kommentje:
Úgy, hogy a német honlapon ahonnan rendelve lett az volt kiírva, hogy Original, viszont a biztonság kedvéért megnéztem, hogy alá van-e írva, hogy Made in Germany és nem volt ott.De egyébként számítottam ilyen kérdésre és nem csak nálam fordult ez elő.
2014. máj. 6. 19:55
 5/6 anonim ***** válasza:

A képeket kell megnézni a honlapon a hídról, vagy megkérdezni konkrétam őket vásárlás előtt, ha nem vagy biztos benne. A honlapokon gyakran vannak baromságok.

Ha a hídon "original" felirat van, akkor nagy eséllyel német, ha "Special" akkor meg koreai. Az is eredeti Floyd, csak az anyaga más itt-ott.

2014. máj. 6. 20:06
 6/6 anonim ***** válasza:
Amúgy az a vicc, hogy az eBayen néha lehet 100-150 dolláros Ibanezt kapni (régit) Original Floyd-dal... persze ez csak annak jó, aki az USA-ban van.
2014. máj. 6. 20:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!