Mennyire kell jónak lenni, hogy valaki megéljen zongorázásból?
Mondjuk egy zenekar tagjának lenni, vagy önállóan fellépni, nem tudom, nem annyira ismerem még ezt a világt. Annyit tudok, hogy nem keres jól, de mi az a szint, amitől már anyagilag is megéri?
1 éve kezdtem el zongorázni, és annyira beleszerettem, hogy a lehető legkomolyabban gondolom a zongorázást. A tanárom szerint óriási ütemben haladok, valamint hogy van valami a játékomban, amitől jó, és hogy ezt nem tudja megmagyarázni, csak érzi. (vagy csak azért mondta, hogy ne keseredjek el :D bár ezt mások is mondták)
De van bennem egy ilyen visszahúzó gondolat, hogy ahhoz, hogy profi legyek, kisgyerekkorom óta kéne már űzni. Őszintén szólva fogalmam sincs, „mennyi lehet bennem”, mert most elsősorban az egyetemre kell koncentrálnom, és csak második lehet a zenélés.
Egyáltalán nem azért írom ezeket, hogy fényezzem itt magam, csak tényleg nem tudom, hogy megérné-e komolyan és csak ezzel foglalkozni. (Csak mert most tanárszakon vagyok, és 6 év kínszenvedés azért, hogy tanítsak... szeretnék tanár lenni, de nem biztos, hogy ennyire :D)
Tudom, a végső döntést nekem kell majd meghozni, de azért szeretném hallani mások véleményét is erről.
19F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!