Miért hiszik az avengedesek erről a lobster shitgatesről, hogy ő a világ legjobb gitárosa?
Komolyan, youtubeon is annyit látok, hogy ilyen nevekhez hasonlítják ezt a majmot mint Dave Mustaine,Dimebag,Herman Li (wtf?)
Meghallgattam pár nótát,néztem sok videót de egyszerűen annyira sablonos a játéka meg meg annyira nulla kreativitás van benne, hogy elképesztőnek találtam, hogy pl egy Alexi Laihohoz miért próbálják meg hasonlítani?Újságokba is csak ennyit látok Avenged főcím:Jajj a villámkezű synysterék nem tudnak lassítani.Nem tudnak?Hallották ezek már a hail to the kinget??A legszomorúbb az, hogy a kommentelök többsége tényleg erre a Kirk Hammettel egyszintű kezdőre szavaznak.Ebben az egy Bodom nótában csak a riffek technikásabbak mint synyster összes szólói egybevéve
https://www.youtube.com/watch?v=PJ8Eg_Avh3U
Kicsit eltértünk a végére, de a kérdés ugyanaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!