Szerintetek milyen a hangom? XD
Nem tudom eldönteni, hogy jó-e a hangom, vagy pedig nagyon rossz... Feltettem egy Nirvana covert a YouTube-ra, talán abból meg lehet állapítani.
Nyugodtan írjátok meg, ha szar. :D
https://www.youtube.com/watch?v=Be3snlMxjPs
A válaszokat előre is köszi. :)
Először is sok sikert az érettségihez. (Miközben ezeket a sorokat írom, pont a cover-ed hallgatom.:D)
Lassan egy éve gitározok, de nagyon aktív szinten, minden nap 5-6 órát pengetem, szóval már elég haladó vagyok. Az énekléssel 2 hete kezdtem el foglalkozni, szintén aktívan. Egy csomót utána olvastam, már nagyjából felfedeztem a mixhangom vagy kevert hangom, a mellhangom (nem a has!:D) és a fejhangom kettősét. Eddig mindenki azt mondta milyen szar hangom van, most már viszont senki nem mondhatja azt hogy nincs jó hangom. :D
Visszatérve: Úgy vettem észre, hogy a férfiaknak a mellhang áll jól. Igyekezz elkerülni a fejhangot, ha alacsony hangokat énekelsz, illetve a cover-ed végén elmondom őszintén, nem tetszett az a Kurt-ös féle torzítás - ahogy előttem írták -. Találd meg a saját stílusod, és igyekezz minden egyes számot azzal felénekelni. Eleinte nehéz lesz, aztán megszokod.
Sok sikert! :)
Zsir koszi :) majd keresek valakiket
Amugy egy olyan kerdesem lenne hozzad hogy mikozben dobolsz tudsz enekelni? Mivel en ha gitaron egy alap ritmust dovolok es enekelni probalok belekeveredem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!