Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Nehezen találok elektronikai...

Nehezen találok elektronikai boltban nagy jack kábelt ezért úgy gondolom, hogy inkább veszek egy nagy jack dugót kis jack bemenettel a dugót belerakomn a gitárba és simán összekötöm kis jackel. Igy is jó?

Figyelt kérdés

2014. máj. 3. 20:11
 1/4 anonim ***** válasza:
Baromság. Egy rendes gitárkábel tisztességesen szigetelt és árnyékolt, ráadásul a vastagsága és a normális szigetelés miatt viszonylag strapabíró. Az a vékony kis kábel, amilyenekkel a 3,5-ös jackdugókat szerelik, pillanatok alatt fog a normális használattól tönkremenni, meg szerintem elég szép alapzajt is össze fogsz szedni rajta. Ha nem találsz elektronikai boltban (bár mondjuk egy MediaMarkt szintűben biztos van), akkor nézd meg hangszerboltban, ott 100%, hogy van. Hogyha nincs hangszerbolt a közeledben, rendelj neten. Nem éri meg ilyen gagyi megoldásokkal szórakozni.
2014. máj. 3. 20:23
 2/4 A kérdező kommentje:

Ez jó?

[link]

2014. máj. 3. 20:53
 3/4 Clairvoyant ***** válasza:
Az általad először felvázolt variációnál mindenképpen, bár én nem rajongok ezért a márkáért... de pénzszűkében mondjuk az ember azt használja, ami van.
2014. máj. 4. 17:58
 4/4 anonim ***** válasza:
Rendes elektronikai alkatrészboltban (tudod, tranzisztorok, ledek, ellenállások, ic-k) kell legyen kábel. Métere 2-300Ft, de nagyon megéri. Talán kérésre tök olcsón és igényesen ráforrasztanak neked kívánalmaid szerinti csatlakozókat. Én magamnak csináltam, és le is raktam a hátamat, mennyire nulla lett az öreg egytekercseseknek tulajdonított brumm.
2014. máj. 4. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!