Rózsaszín pitbull mi okból írta a Homár Laci című számot?
Figyelt kérdés
nincs mit részletezni, ennyi a lényeg2014. máj. 3. 15:38
1/7 anonim válasza:
Gondolom én ugyanazon okból, amiből a többi számukat...Én azt nem értem, hogy miért minden punk banda a Lacikat buzítja be...xD
De annyira sose izgatott, hogy utánajárjak...amúgy ha téged is így hívnak, akkor annyit tudok mondani: ne vedd magadra...ezek a számok csak arra jók, hogy az adott névvel vagy foglalkozással rendelkezőket lehessen sz*patni, de egyébként ha ezzel húznak, hagyd rájuk...
2/7 rőtszakáll válasza:
eben a számban Komár Lászlóról van szó, hogy miért írták azt passzolom.
4/7 anonim válasza:
A szóvicc nagy úr, még ha szar is. Eszükbe jutott ez a jópofa cím, és felböfögtek belőle egy "dalt", hogy mindenki megtudja, mennyire szellemesek is ők.
De a humorérzéket a kihagyott poénok mutatják igazán. Egy valóban jó humorú ember ezt a szóviccet elsüti egyszer társaságban, röhögnek egyet, és annyi.
5/7 anonim válasza:
Primitív emberek hallgatnak ilyen gagyi zenét, mert ez már tényleg a legalja. 🤮🤮
6/7 bar10 válasza:
5.nek: Az hogy mi a jó zene az szubjektív.
7/7 FoxtrotLidérc válasza:
Azt mondják: Komár Laci egyszer úgy nyilatkozott a Pitbullékról: Ez egy f*s, nem pedig zene. Pitbullék sem maradtak adósai, megjelent a szám. :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!