Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Magyarországon miért nem volt...

Magyarországon miért nem volt még ASOT (A State of Trance)?

Figyelt kérdés
Horvátországban, Ukrajnában is volt már, Magyarországra miért nem jött még el? Lehetséges, hogy később lesz?

#Armin van Buuren #trance #ASOT #A State of Trance
2014. máj. 1. 20:59
 1/7 Adamka1119 ***** válasza:
73%
azért mert a magyarok a csumpi tech houset szeretik amit en utálok. és nem fognak idehozni igényes trance dallamokat pár ezer ember miatt aki egy kicsit is jobbat szeretne....sajnos
2014. máj. 8. 22:58
 2/7 A kérdező kommentje:
Én is erre gondoltam, hogy itthon nincs akkora rajongótábora az igényes elektronikus zenének, de ezért egy papp lászló nem telne meg? :/
2014. máj. 9. 18:14
 3/7 Adamka1119 ***** válasza:
hogy a viharba ne telne meg. sok olyan van aki szereti ezeket a zenéket , csak például ilyen gusztustalan csumpi fos irányt mint amit ez a [music fm] diktál. hááááááát....
2014. máj. 9. 18:25
 4/7 anonim válasza:

Horvátországban mikor volt????????

Soha.

2015. ápr. 25. 12:17
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

A Sound of Cream partysorozat 7 év után most ért véget, mert nem volt rá elég nagy kereslet -> nem volt annyira jövedelmező, hogy fent lehet tartani.

Pedig elég nagy neveket hívtak, mint pl legutóbb Super8 & Tab, Darren Porter, vagy korábbról Giuseppe Ottaviani, Alex M.O.R.P.H., Aly & Fila, Andy Moor, Rank1, és még folytathatnám.

Persze a sok nyálcsorgató gyökér, ha Armin jön játszani a kattogós, nyekergős Rayel-féle szar trouset, akkor elmegy verni a nyálát Soundra, hogy ő mekkora trancer, de ha nem ASOT, és nem Armin, akkor az gondolom már nem is trance nekik... Így pedig, hogy Mo-n a Sound of Cream végeztével gyakorlatilag semmi nagyobb trance rendezvénysorozat nincs, nem tudom hogy várhatjuk el, hogy az ASOT team potenciált lásson abban, hogy nálunk rendezzenek eventet.

2015. ápr. 28. 15:40
 6/7 anonim ***** válasza:
Hát ha egyszer lenne én tuti elmennék :)
2016. jún. 25. 22:56
 7/7 anonim válasza:
100%
Nagyon örülnék ha lenne itt is ASOT fesztivál! Imádom Armint!
2019. nov. 24. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!