Fiúk, Lányok! Mi a véleményetek a KISS együttesről?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 30. 13:02
1/5 anonim válasza:
Pár jó számuk van, és a régebbi munkásságukat nagyra értékelem, elég sokat tettek a mai rockkultúra kialakulásáért, és sokak példaképei. De amit mostanában Paul Stanley meg Gene Simmons művelnek, az szerintem nagyon undorító, szégyenletesnek gondolom, hogy az egészet már egy több millió dolláros üzletként értelmezik, és mindennel törődnek, csak a zenével nem. Például az, hogy a koncerteken többet törődnek a showcsinálással, mint magával a zenével... Hát nem tudom, nekem ez unszimpatikus.
3/5 anonim válasza:
Vannak jó számaik, az I was made for lovin' you az iskolai bulik elmaradhatatlan nótája volt.(2014-ben is!!) A God of Thunder-t egyszer átírtam harsonkvartettre mert imádok döngetni :D Viszont maga a csapat csak egy rakás sátánista majom, kivéve Peter Chriss-t, én megértem hogy otthagyta őket. El*u*vultak, a színpadon több az őrültködés mint a zene, repkednek meg robbantgatnak, néha eszükbe jut hogy el kéne játszaniuk egy-egy számot, aztán megint csak bohóckodnak. Szánalom az egész... Amúgy akkor hallottam róluk először amikor az osztályfőnököm általánosban kitalálta hogy a farsangi bulin figurázzunk ki zenészeket. Szerzett nekem Gene Simmonséra hasonló ruhát meg maszkot, egy hangszerboltos ismerősön keresztül egy olyan fejsze alakú gitárt, és egy pohár málnaszörpöt köpködve kellett végigvonulnom a vörösszőnyegen az I Love it loud-ra. Elég hüyle érzés volt, de lehettem volna Miley Cyrus is... Természetesen mi nyertük a jelmezversenyt :D
4/5 anonim válasza:
Nekem a KISS a kedvenc zenekarom, és nem tudok nélkülük élni, imádom :D 15/L
5/5 anonim válasza:
És mindig csak feketében jársz meg ilyenek vagy amugy "normális" vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!