Szerintetek mik Courtney Love/Hole legjobb számai?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 28. 15:17
1/7 anonim válasza:
Nem is érdekel az a kis pénzéhes ri.@nc, ha nem találkozik Kurt Cobainnal, akkor egy noname drogos lenne, Kurt meg talán még mindig élne...
2/7 A kérdező kommentje:
nincs köze a halálához, túladagolásban halt meg, nagy szerelem volt az övék, házasok voltak, gyerekük is született...a kérdésem a legjobb számaira vonatkozik és nem a magánéletére,jellemére...
2014. ápr. 28. 22:34
3/7 A kérdező kommentje:
javítom túladagolás közben húzta meg a ravaszt sajnos
2014. ápr. 28. 23:50
4/7 anonim válasza:
Nekem három nagy kedvencem van, nem nagyon tudnék legjobbat nyilvánítani.
Nobody's Daughter
https://www.youtube.com/watch?v=5TikwTkcz6o
Violet
https://www.youtube.com/watch?v=cH_rfGBwamc
Doll Parts
5/7 A kérdező kommentje:
Violet ezekközül egyik kedvencem :)
2014. máj. 11. 20:59
6/7 anonim válasza:
nekem abszolút kedvenc a doll parts. valamint az új számai is zseniálisak, a wedding day és a you know my name. csak sajnos letölteni nem tudom, sehol nem találtam még meg. meg a régiek közül szerintem a teenage whore nagyon nyers de jó :)
7/7 anonim válasza:
Régi kérdés ugyan, de azért válaszolok, mert nagyon szeretem Courtney-t és a Hole-t. Nekem ezek az abszolút kedvencek;
Asking For It
Celebrity Skin
Doll Parts
Heaven Tonight
Hello
Jennifer’s Body
Malibu
Mono
Samantha
She Walks On Me
Softer, Softest
Violet
Mondhat bárki bármit erre a nőre, de azt mindenkinek el kell ismerni, hogy zseniális számokat írt, és éppen ezért nyomathatták volna annak idején jobban a Hole-t. Szerintem egy kicsit alulértékeltek voltak. Pedig ők is simán megérdemelték volna azt az igazi átütő sikert, mint mondjuk a Nirvana.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!