Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Erősítő szimlulátor?

Erősítő szimlulátor?

Figyelt kérdés

Találtam egy progit, Guitar Rig 5 a neve, megvan teljes verzióban, az érdekelne hogy hogyan lehet működésre bírni?

Kell-e hozzá vmi extra cucc, azon kívűl hogy az elektormos gitárt a gére kötöm?

Van egy Rocksmith-es kábelem, az megfelelne a célra?

Vannak még ehhez hasonló "erősítő szimulátor" programok?

Amik nagyából vissza adják az "eredeti" hangot.

Melyik a leg1xübb? Kezelés szempontjából?

2014. ápr. 25. 18:26
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
QTFC probléma megoldva, de továbbra se szól :/
2014. ápr. 27. 11:38
 12/20 A kérdező kommentje:

Bespeco Silos gitárkábel B-SLJJ300 - ilyen kábelem van, de nincs átalakítom, milyen kellene hozzá?

[link]

2014. ápr. 27. 11:40
 13/20 anonim ***** válasza:

Ha bementet érzékeli, akkor nem hiszem, hogy azzal van a probléma (inputon láthatod, vagy azon a kis "km óra" félén, ahogy mozog a mutató).

Mire van állítva a kimenet az asio-ban? Nem dob ki hibaüzenetet indításkor? A beállításokban az output-hoz mi van írva? Lehet az is, hogy ütközik a hang valamivel, de ha nem fut semmi olyan program ami hangot ad le, akkor ez elvileg nem lehet.

Szerintem csak a beállításokkal lesz gond. Nem feltétlenül az Amplitube-ban, lehet a windows audiobeállítása is, de ez kimenetnél nem szokott gond le, hiszen azt mindig használja az ember és gondolom eddig is volt hang a gépeden. Nekem pl először volt olyan gond, hogy a vonalbemenet nem volt engedélyezve a win beállításában, de ez más, csak példának írtam.

Egy olyan átalakító kell (érdemes kipróbálni a sima gitárkábellel is), ami a nagy jack-ből, kis jackbe alakít. Gondolom a gitárkábeled dugója ugyan akkora mint a Rocksmithes kábeledé azaz szabvány gitárkábel (6,3). Ebből kell olyan, ami belefér a vonalbemenetbe. Ez akkor mint pl egy mezei fülhallgató dugója (3,5). Pár száz forint és kb minden elektronikai boltban lehet venni, de szerintem még tescoban meg interspárban is van. De több hangszerboltban is találhatsz:

[link]

2014. ápr. 27. 15:09
 14/20 A kérdező kommentje:
Rocksmith-es gitár kábelem USB-s
2014. ápr. 27. 17:11
 15/20 A kérdező kommentje:
Valszeg akkor veszek egy átalakítót és akkor meglátjuk mi lesz.
2014. ápr. 27. 17:12
 16/20 A kérdező kommentje:
Az a "km" óra igen ugrál, tehát érzékeli.
2014. ápr. 27. 17:14
 17/20 A kérdező kommentje:
Rendszeren belül hol és mit kellene át állítani? lehet az a probléma?
2014. ápr. 27. 17:21
 18/20 A kérdező kommentje:
SIKERÜLT! az asio panelnál volt a gond, le volt tiltva a hangfal most már müxik, köszi a helpet ;)
2014. ápr. 27. 17:34
 19/20 anonim ***** válasza:
Na, ezért mondom mindig, hogy zenélni nem számítógéppel kéne :)
2014. ápr. 27. 18:24
 20/20 anonim ***** válasza:
Nincs mit!
2014. ápr. 27. 20:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!