Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Imádom pussycat dollst és ti?

Imádom pussycat dollst és ti?

Figyelt kérdés
2009. dec. 23. 19:46
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Én imádom a PCD-t (L)♥

Egyébként az első hét válaszoló ugyanaz volt! Csak meg kell nézni,hogy ugyanabban a percben vannak írva,és hogy 65 százalékban adnak helyes válaszokat..ez nem lehet véletlen.

2010. júl. 21. 16:39
 12/13 anonim ***** válasza:
Nem rosszak. De már rég szét mentek. Amúgy is az volt, hogy vol XY szép és jó hangú lány. Abból 1 énekelt ( Nicole Scherzinger ) a többi meg faképnél maradt. Ezért is voltak ők Nicole Scherzinger és a Pussycat dolls. Ez igazságtalan!
2010. aug. 7. 21:13
 13/13 anonim ***** válasza:
Én azt az "eggyüttest" utálom 2. legjobban a Jonas Brotherst utálom legjobban. Szánalmas zenét játszanak. Ott hush-hushelnek semmi igény nincs benne. Szánalamas szerintem és sajnos ismerem mert egyszer voltam korcsolyázni és a Rádió 1-ből ezt a fost nyomatták nekem meg már fájt a fejem tőle.
2011. júl. 26. 14:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!