Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Miért nem jön a One Direciton...

Miért nem jön a One Direciton Magyarországra?

Figyelt kérdés
Sziasztok!Azzal a kérdéssel fordulnék hozzátok,hogy szerintetek miért nem jön Magyarországra az 1D?Megértem,hogy elég csövi ország,de a mostani turnéjuk ami most kezdődik elmennek olyan országokba,ahol sokkal kevesebb a GDP,és kevesebben is élnek ott,mint nálunk.Oda mégis mennek.De miért?Akkor hozzánk is eljöhetnének,itt is van több tízezer rajongójuk.Kérlek,sértő kommenteket pedig ne írjatok,de olyanok is írhatnak akik nem szeretik őket,csupán a véleményetekre vagyok kíváncsi erről.

2014. ápr. 24. 19:11
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
60%
Szia! Annak hogy nem jönnek több oka van. Drágák a jegyek. Ăgy emlékszem 40000 körül van, a legolcsóbb. Ha mégis mennénk Ezt szorozd meg kettővel. Az nyolcvan. A felelősségteljes szülők elkísérik gyermekeiket. Ehhez add hozzá az utazási költséget Legnagyobb oka ennek az az hogy Magyarországon a legtöbb b családnak ez a havi jövedelem. Kevesen mennének el. Pénz kidobás lenne nekik.
2014. ápr. 25. 06:36
 12/15 anonim ***** válasza:
46%
Félnek tőlem.
2014. ápr. 25. 06:54
 13/15 anonim ***** válasza:
46%

Kicsit túlzásnak érzem azt a 40000 forintot. szerintem egy 1. vagy 2. sorba szóló jegy kerül annyiba.

Egyébként senki nem tudja igazán, hogy ide miért nem jönnek. Azt csak a menedzsment és a banda tagjai tudnák csak megindokolni. (vagy még ők sem)

Ne is gondolkodj ilyeneken, inkább örülj majd ha kiderül - valamikor az elkövetkezendő 100 évben -, hogy jönnek. :)

2014. ápr. 25. 12:23
 14/15 anonim ***** válasza:
0%
Egyébként Directioner vagyok csak próbálok egy külső szemlélő fejével gondolkodni :D
2014. ápr. 25. 12:24
 15/15 anonim ***** válasza:
Viszont sajnos pár homofób állat az ország határain belül született,így még jobban rontva az ország szintjét...grat a jó felfogásodhoz utolsó,na meg a többiek :))
2014. jún. 10. 20:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!