A csajoknak bejön ha egy srác gitározik?
Figyelt kérdés
2009. dec. 23. 17:25
11/17 anonim válasza:
Nekem mindegy mit csinál. Nem az számít, hogy milyen hangszeren játszik. Régen volt egy mániám, hogy zenész srácokért voltam oda, de aztán rájöttem, hogy ettől még nem lesz jobb pasi vagy jobb csaj senki. Még ha a gitár egy "szexi" hangszer is a köztudatban. Sőt, ha nem játszik jól valaki csak felvág vele, az inkább ciki, mint cuki.
12/17 anonim válasza:
Én lány vagyok és gitározok.. :D Nekem bejön nagyon.. :D De nem ez a fonros :)
14/17 anonim válasza:
Szerintem az nagyon jó ha egy srác tud gitározni. De csak a gitár miatt nem lesz senki menő. Ahhoz olyan személyiség kell. És tehetség is kell.
15/17 anonim válasza:
Szerintem jó ha egy srác tud gitározni, de télleg nem ettől lesz jó fej!
Én inkább a dobos srácokat kedvelem :D
16/17 anonim válasza:
a legjobb pasik, akikről még sokan a környezetükben sem tudják, hogy gitároznak. mivel nem felvágnak vele, hanem azért játszanak, mert szeretik.
17/17 anonim válasza:
Utolsó : ez vagyok én XD
Igen szeretik a lányok .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!