Melyik a jobb szerintetek?
Figyelt kérdés
A Jégvarázs filmből a Let it go melyik változata a jobb szerintetek? A Demi Lovato-s, vagy az Idina Menzeles (aki a filmben Elzát szinkronizálja)? Hülye kérdés tudom, de a hugommal még ezen is képesek voltunk összeveszni :) Szerintem az utóbbi.2014. ápr. 21. 21:49
1/8 anonim válasza:
idina menzeles vhogy disney-sebb és hitelesebb sztem:)
2/8 anonim válasza:
Nekem jobban tetszik az Idina Menzeles, de a Demi Lovátossal sincs semmi bajom.
3/8 anonim válasza:
Én jobban tudom énekekni náluk! :)
mély hangú 18/f :D
5/8 anonim válasza:
Idina Menzel-es :) őt megszoktam Elsa-nak...:D (Demi Lovatos-sal sincs semmi bajom)
nekem még a Caleb Hyles féle is nagyon tetszik /férfi cover/
6/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :) (Szerintem a Demi Lovatos unalmas :)
2014. ápr. 28. 14:29
7/8 anonim válasza:
Háát... igazából mind kettőjüknek gyönyörű és egyedi hangja van, bár nekem Demié jobban tetszik. A Jégvarázsban az angol Let it go-ba én inkább Demit kértem volna fel, hogy énekelje el, mert SZERINTEM az ő hangja sokkal lágyabb, és Elzához jobban illik. De legjobban Füredi Nikolett hangja illik Elza arcához.
8/8 anonim válasza:
^Egyetértek, nekem is Füredi Niki előadása a kedvencem.
De bocsi, visszatérve a kérdésre: Nekem Idináé jobban tetszik, ez nekem "érzelem teljesebb". Szeretem a Demi félét is, de ez már "nagyon pop szám". (ha értitek mire gondolok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!