Házibulit rendezünk. Mivel elég sokan jövünk elosztottuk a teendőket. Az én feladatom hogy összeszedjem a zenéket és csak rákötjük a hangalakat aztán szólhat egész este. A probléma ott van, hogy nem tudom honnan szerezzek olyan zenéket amire jól lehet táncolni bulizni és viszonylag szeretik a 16-17 évesek. Ha weboldalt vagy csak számok előadóját, címét tudod írd le kérlek, mert ez is segítség ! köszönöm L16
2009. dec. 22. 14:56
1/9 anonim válasza:
szerintem nézz meg egy toplistát, azok mind táncolható zenék, általában mindenki szereti őket. Britney Spears (Three, Womanizer), Rihanna (Rushian Rulette, Please don't stop the music), Katy Perry (I kissed a girl), Sarah Mcload (He doesn't love you), Timbaland, Flo-rida, Pitbull (Hotelroom), Black Eyed Peace (I gotta feeling), Tankcsapda számokra is lehet zúzni (Be vagyok rúgva), Dred (Bolond szívem csak a tiéd, Változnak az idők), aztán mikor beindult a buli jöhetnek a kalsszikusok, mint a Részegen ki visz majd haza, 8 óra munka, Balatoni nyár, meg Szűcs Judit Táncolj még!-je:) Mi ilyenekre szoktunk bulizni. 18/L
2009. dec. 22. 17:09
2/9 anonim válasza:
A Himnuszra mindenképp szert kéne tenni...
2009. dec. 22. 18:09
3/9 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat :)
Tavaly elénekeltük a magyar és a székely himnuszt is éjfélkor. idén is így tervezzük:)
2009. dec. 22. 21:05
4/9 anonim válasza:
Akkor viszont náczik vagytok
2009. dec. 22. 21:43
5/9 A kérdező kommentje:
Nem értelek. Miért lennénk nácik?
2 éve minden énekórát a két himnusszal és a szózattal kezdünk. Vagy az egész iskolánk náci lenne? Egyáltalán mi köze ennek a nácikhoz?
2009. dec. 23. 18:31
6/9 anonim válasza:
Na ez jol esett:) szekely himnuszt eleneklitek.Nem felejt minket mindenki el.Egyebkent a Himnuszokat szilveszterkor jo elenekelni.En szekely vagyok es itt 1oraval hamarabb van a szilveszter mint nalatok mert mas az idozona, de 1orakor a magyar ujevkor is mindig uj pezsgo es kocogtatas van nalunk.Azert en meg azt mondom, hogy Himnuszt reszegen ne enekeljunk, ha kocsmaba hallom meg itthon is jon h elverjem az illetot.Az annal szebb es ertekesebb, hogy reszeg marhak orditsak.Ajanlom bulizo zenenek a Toy Box-ot Aquat, Eiffel65-ot,Mr presidentet,Nena-t,Roxettet.es jo bulizast:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!