Vannak aki szeretik a Bring Me The Horizon-t. és hasonló zenekarokat? (meg egyébként a deathcore/metalcore műfajt)
Figyelt kérdés
Arról van szó,hogy az ilyen srácok kevésbé tömörülnek közösségbe már. Arra gondoltam, egy minitársaságot összehozok, akár facebook profil szintjén is ha van rá igény. Közös talik, dumálások, (ivászat :D) Ha, vagy hajnalig buli, nevetés... akár rögtönzött helyeken... Bárki írhat aki szereti a fentebbi műfajt... szeret bulizni, emberekkel ismerkedni (fiúk lányok.. tizen-huszonévesek egyaránt)2014. ápr. 15. 18:14
11/14 anonim válasza:
Imàdom a BMTH-t és a hasonlò bandàkat:DSokan furcsàljàk mert làny vagyok:DDViszont miskolci:/
12/14 Rebellious Dead Lady válasza:
Lorna Shore
Erra
Eths
Suicide Silence
Infected Rain
Any Given Day
Jinjer
Abnormality
Bullet for My Valentine
Bleesthefall
Chelsea Grin
Of Mice and Man
The Unguided
Carnifex
Cannibal Corpse
Cattle of Decomposition
Hopes Die Last
Attack! Attack!
The Acacia Strain
Molotov Solution
Motionless in White
MyGrain
Sworn in
Marry Me in Vegas
Dehydrated
Make Them Suffer
Suffocate
Science of Sleep
While She Sleeps
Save
Sleeping With Sirens
Most ennyi jutott eszembe. :)
Jól jönnének ilyen stílusú barátok, de sajna az az érzésem, hogy soha nem fogunk találkozni.. :/
14/14 anonim válasza:
A Cannibal Corpse és a "Cattle of Decomposition" (ami amúgy "Cattle Decapitation") nem deathcore, illetve metalcore zenekarok.
Példákat meg már soroltak előttem is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!