Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Milyen ez a szám?

Milyen ez a szám?

Figyelt kérdés

szerintem k.urva jó

[link]

2014. ápr. 14. 21:44
 1/7 anonim válasza:
imádom Martin Garrix-et :3 és ez a dal is nagyon jó, csak mostanában mindenhol ezt játsszák, szóval kezd kicsit unalmas lenni...
2014. ápr. 15. 16:45
 2/7 anonim ***** válasza:

Szerintem is!Ez a gyerek egy állat,ahogy a zenében is mondják hohgy "We are the fuckin Animals" ,és még csak 17 éves...el sem tudom képzelni hogy milyen számokat fog csinálni 10 év múlva,mert hogy nemsokára ő lesz a legjob Dj a világon,azt biztosra veszem!Az összes számát imádom,egyszerűen megunhatatlanok!Nemrég ismerem,pár hónapja,de annyira imásom ú!Mellette még Avicii is a kedvencem,de ha nem csinál a közeljövőben valami nagyon ütős és megunhatatlan számot,akkor kihúzom a listámból...

Garrix zenéi számomra olyanok hogyha pár hónapig mondjuk nem hallgatom,utána ugyan olyan nagy örömmel hallgatom szét,mint az elején és szerintem még 5 év múlva is előveszem a zenéit...

2014. ápr. 15. 23:21
 3/7 anonim ***** válasza:
*imádom
2014. ápr. 15. 23:21
 4/7 anonim ***** válasza:
B@ssza meg!Pont ez megy a rádióba,anyám meg pont abba a pillanatba kezdett el telefonálni,amikor elkezdődött a szám fhu,hogy rohadna meg!És mingyá vége is.
2014. ápr. 16. 22:25
 5/7 anonim ***** válasza:
Most hallgathatom meg megin -.-
2014. ápr. 16. 22:32
 6/7 anonim ***** válasza:
Kedvenc! Imádom Martin Garrix-et, egy jó ideje megunhatatlan kedvencem. Rengeteget hallgatom a zenéit, és képtelen vagyok megunni. :))
2014. ápr. 17. 19:01
 7/7 anonim ***** válasza:
A Tremor meg a Proxy is tök jó,most azok a kedvenceim,de az animals örök kedvenc marad!"-es voltam
2014. ápr. 23. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!