14-16 éves lányok, ti szeretitek a Hardstyle, Rawstyle, Hardcore stílusokat?
Figyelt kérdés
Én nagyon szeretem őket , és érdekel hogy a velem egyidős lányok mennyire szeretik :D :)
15/f
2014. ápr. 12. 21:01
1/7 anonim válasza:
Hát mondjuk azt nem egy a zenei ízlésünk. Ez a zongorától messze áll. De ahogy én látom a rock a nagyon menő meg a dupstep.
2/7 A kérdező kommentje:
Zongorának annyi köze hozzá , hogy a dallamokat a gépbe szintetizátoron viszik be , amúgy én is tudok zongorázni , és ki is használom a "tudásomat" az FL studióban :)
2014. ápr. 12. 21:06
3/7 anonim válasza:
Na az jó. :) Sok sikert mindenhez.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszi!
2014. ápr. 12. 21:42
5/7 anonim válasza:
Kedvenceim a post-hardcore, hardcore, rock, punk-rock, metalcore, hard rock... meg még hasonlók, a rock alfajai :D
Bár sok bandánál megy a vita hogy mondjuk ez post-hardcore vagy scremo meg hasonlók.
De a rap, rap-rock is jó. Meg a dupstepek közül néhány.
És mert ezt szeretem, nem mert "menő". Körülöttem úgysem hallgat kb. senki ilyet :/
7/7 anonim válasza:
Nem, a legtöbb mainstream rádiós szart szeret és pitbullt is technonak tartja. Én szerettem 14 évesen...de már 20 vagyok...és még mindig szeretem. De inkább oldschool hardcore fan vagyok (Thunderdome,Terrordrome) de szeretem pl. a hardteket és a frenchcoret is, hardstylet is halgatok néha...
20 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!