Legjobb ár/értékű akusztikus gitár? Olyan 30. 000 -em van rá!
Heló!
Ez a 30000 bőven az a kategória, hogy ved azt, amelyik megtetszik. Először döntsd el ,miylet szeretnél - húr, stílus alapján... -, aztán szerintem menj el egy közeli gitárboltba, valamint nézz a neten olyanoktól, akik lakóhelyileg közel vannak hozád.
Tényleg nem igen lesz különbség ebben a kategóriában, szerintem komolyabb agyalást majd nagyobb összeg esetében végezz.
S mi a véleményed az ilyen 30 ezres gitárokról? :)
Nincs is nagy igényem, csak annyi, hogy klassz, erőteljes hangzása legyen, szépen csattanjon, stb.
Fémhúrosra gondoltam és akusztikusra, nem klasszikus formára :)
Szerintem egy "spanyolos"-al remekül járnál. Haveromank is olyan van, szépen szól, árához képest még semmi baja :D.
De tényleg az lenne a legjobb, hogy bemész egy botlba, emgnézed melyi kmennyi, ami árbna megfleel kezedbe fogod és játszol rajta kcisit. Amelyik bejön elsőre, vedd meg szerintem :).
Egy kicsit erős hasonlat, de valami ilyesmi hangzást szeretnék!
https://www.youtube.com/watch?v=0iBHyS2AA44&list=RDpdxjhqA23gg
Úgy hallom, van alatta egy kis torzítót, de a torzítót eltekintve, ilyen csattanós félét :)
Lehet a Cort lesz belőle (think)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!