Diesel221 kérdése:
Ha alapíthatnál egy metál vagy rock zenekart akkor milyen műfajú lenne? (black, death, thrash stb. ) és mi lenne a neve?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 10. 17:04
1/16 dragonkalo válasza:
ha metál,akkor deathcore/metalcore.
ha rock,akkor heavy rock/hardcore rock.
Nevet nem írok a végén még valami embör ellopja:D
2/16 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!!
2014. ápr. 10. 18:31
3/16 anonim válasza:
southern rock / country rock lenne és The Roughnecks lenne a neve
4/16 anonim válasza:
Metál:
klasszikus heavy metál lenne
Rock:
hard rock némi funky és blues beütéssel, mondjuk mintha összekevernénk a RHCP-t, a Foo Fighterst és a RATM-ot :)
Ha nevet kéne adnom, akkor szerintem The Fool's Gold, azaz Bolondok aranya lenne.
5/16 anonim válasza:
Végre egy jó kérdés :D Én valószínűleg vagy klasszikus rock(mint pl. Led Zeppelin v Deep Purple), v heavy metal, esetleg vegyes mondjuk valami blues/metal keverék mellett döntenék :D
6/16 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat de azért jöhet még!!
2014. ápr. 12. 07:03
7/16 anonim válasza:
Hát valószínűleg metal zenekar lenne (vagy talán lesz...)belőle. Thrash , Heavy és Power...talán egy kis Speed. (Túl sok mindent szeretek). De azért néha elmenne a GN'R/Skid Row féle hard rock stílusba is.
8/16 anonim válasza:
Hát valószínűleg Goth metal banda lenne a neve pedig Cryptic
Breath vagy Steel Lord.
9/16 anonim válasza:
Death...
A banda neve pedig SoC...elég, ha én tudom mit rövidít, mert egyébként már rajta vagyunk a megalapításán, csak még hiányzik pár hangszer, meg épp most akar minket bekebelezni egy már meglévő zenekar...
10/16 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!!
2014. ápr. 13. 19:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!