Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Milyen gyakran kell cserélni?

Milyen gyakran kell cserélni?

Figyelt kérdés
Egy akusztikus klasszikus, vagy egy elektromos gitárnál milyen sűrűn kell húrt cserélni, az érdekelne, és hogy mennyibe kerülhet a csere.
2014. ápr. 6. 19:48
 1/1 anonim ***** válasza:

igény kérdése, meghát gondoskodás... egy profi kb hetente cseréli a húrjait míg mások havonta vagy egyesek fél évente de olyanok is vannak valszeg akik még azóta se cserélték le amióta megvették a gitárt :D

én kb másfél havonta szoktam venni úgy hogy minden játék után áttörölgetem alul felül hogy ne oxidálodjon a kezem nedvességétől meg a zsírtól...

a húrok ára meg megint az igényektől függ 1000től akár 10-20k ig is terjednek , de 2-3k-ért már normálisakat lehet kapni de ha "mennyibe kerülhet a csere" alatt azt érted hogy valaki megcsinálja neked akkor az általában jobb helyeken ingyen van de érdemes megtanulni húrozni mert egyrészről ez egy alap dolog egy gitárosnál másrészt nem bonyolult dolog...

2014. ápr. 6. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!