Melyik erre a legjobb, és legolcsóbb szintetizátor?
Zongorának nincs igazán hely, és még elég költséges is, használtan is, újonnan meg főleg + karbantartás, ezért csak szintetizátort tudnák itthonra venni tanulásra, gyakorlásra, és mivel egyenlőre még a tanítást sem tudnám jelen pillanatban fedezni, így azt is a netről kéne megoldani...de az már az én gondom.
Szóval, 10-20, max kb. 25.000 ft-os árkategóriában milyen szintetizátort érdemes venni? Tudom, hogy ezen árakon még nem nagyon lehet igazán jót találni, de ti melyiket ajánlanátok ezek közül a legjobban? Ennyiért lehet egyáltalán már olyat kapni, ami érzékeli azt, hogy mennyire erősen ütöm le a billentyűt?
Tudom, hogy sokan azt fogjátok lehet mondani, hogy több pénzt kéne rászánni, de ez a max, és szeretnék nagyon tanulni.
A tanácsokat előre is köszönöm!
17/F
ahogy nézem a neten ez a legolcsóbb (újonnan), igaz csak 61 billentyűs, és nem értem ezt "zongora stílusú billentyűzet", de a méretéből ítélve normál méretű billentyűk, továbbá billentés érzékeny, és ahogy láttam 61900 Ft
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!