Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Hogyan gyorsítsam fel a bal...

Hogyan gyorsítsam fel a bal (azaz "bundos") kezemet? Mármint az ujjaim.

Figyelt kérdés

Szerintem elég ideje játszok ahhoz hogy már el tudjak játszani egy két nehezebb Iron Maiden számot de a bal kezemen lévő ujjak csak nemozognak olyan gyorsan hogy megtanulhassak egy gyorsabb szólót

..

2014. márc. 31. 20:02
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
Skálázz.. kezdd el lassabb tempóval, szépen végig a nyakon majd egyre gyorsabban és gyorsabban. Bele fogsz lendülni
2014. márc. 31. 21:02
 2/24 A kérdező kommentje:
Próbáltam 2 teljes hétig órákig próbáltam de nem gyorsult fel semennyire, sőt maga a skála sem ...
2014. márc. 31. 21:11
 3/24 anonim ***** válasza:
Vszleg 2 héttől nem kéne azt várni, hogy nagy változást hoz, folytasd csak...
2014. márc. 31. 21:20
 4/24 anonim ***** válasza:

2 hét?

2 ÉV skálázás után gyere vissza.

2014. márc. 31. 21:32
 5/24 A kérdező kommentje:
Na ne szopassál már hogy 2 évig skálázgassak hallod ...
2014. márc. 31. 22:21
 6/24 anonim ***** válasza:

LoL.

Zakk Wylde 30 éve napi 8 órát skálázik.

2014. márc. 31. 22:43
 7/24 anonim ***** válasza:
Persze, napi 80 órát skálázik! Skálázik a WC-n, evés, alvás közben, vezetés közben, tusolás közben... Skálázás nélkül már meg sem tud lenni, ez tartja életben! Hülye vagy? Kérdező, ettől függetlenül tényleg skálázz, amennyit csak tudsz, mindíg ezzel kezd a gyakorlást! A gitározásban 2 év sem sok idő, nem hogy 2 hét!
2014. ápr. 1. 08:11
 8/24 anonim ***** válasza:
Napi 8 óra skálázás 30 éven keresztül már görbítené a teret!
2014. ápr. 1. 08:13
 9/24 anonim ***** válasza:

Na ez a napi 8 óra skálázáson én is jót röhögtem :DDD

De igen, kedves kérdező gyakorolj sokat, a 2 hét helyett 2 év tényleg helytálló.

Nem arra gondolt a válaszóló hogy skálázni tanulj csak 2 évig. Csak úgy általánosságban, gitározz, gyakorolj, és valóban évek múlva várj nagy változást, ne 2 hét után, mert annyi idő alatt nem lesz..

2014. ápr. 1. 14:27
 10/24 anonim ***** válasza:
Röhöghettek, de a nagy gitárosok (Wylde, Petrucci, Gilbert) valóban ennyit nyomják csak a skálákat...
2014. ápr. 1. 14:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!