Fiúk, lányok! Mi a véleményetek a mai zenéről?
Figyelt kérdés
NE EGY SZAVAS VÁLASZOKAT ADJATOK!!!!2014. márc. 29. 16:26
1/4 anonim válasza:
Milyen zene? Az en radiom mar evek ota csak a frekvencia-zajt adja...
....orankent hirekkel megszakitva...
2/4 anonim válasza:
Mai zene egy tág fogalom. Szerintem egyre több lehetőség van a zene alkotásában a technikai vívmányok és zenei stílusbeli fejlődés miatt és ezt vannak, akik jól ki tudják használni. Azokban a stílusokban, amiket hallgatok, nap-mint-nap születnek új együttesek, új albumok és vannak, amik kifejezetten meglepnek, és nagy kedvenceimmé válnak hosszú időre.
3/4 anonim válasza:
Nem értem, mi indokolja a nagybetűs írást.
4/4 anonim válasza:
Ez így nagyon tág. A műfajon múlik főleg. A pop világa egyre romlik, bár be kell valljam, nem is hallgattam soha. De biztos ott is el lehet csípni egy-két jó számot. De erről igazán nem tudok mit mondani. Viszont szerintem más műfajokban, mint pl az alternatív rock, vagy az indie műfajok igenis sokat fejlődtek az évek során. (De azért 60-as évek óta nem volt jobb korszak)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!