Hogy küzdjem le a lámpa lázamat?
Szia! Képzeld el én ovis koromban énekeltem utoljára emberek előtt. Azóta még énekórán sem voltam hajlandó énekelni. Itthon, ha nem volt a házban senki, akkor persze állandóan csak énekeltem! :D Aztán arra gondoltam, hogy mit szólna a többi ember, ha egyszer csak úgy BUMM! berobbannék.... mert, hogy senki nem tudta rólam, hogy szeretek énekelni. Aztán jött a szalagavató és úgy döntöttem, hogy most odateszem magam. Meg persze a családomnak is nagy örömet szerettem volna szerezni...
Úgyhogy erőt vettem magamon és elénekeltem Janicsák Vecától a Most múlik pontosan című számát. Sajnos a gyakorlásnál jobban ment, meg nekem nem tetszik annyira... de hát azért a zuhany alatt jobban megy mindenkinek. Én azt mondom, ha nem tettem volna meg, örök életre bántam volna... ne hagyj ki semmiféle lehetőséget. Belinkelem neked a videót, próbálj belőle erőt meríteni és sok sikert mindenhez!!!! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!