Miért hajlik a Children of Bodom egyre inkább afelé, hogy melodic death metalból metalcore legyen?
Teljesen elvesztették az eredetiségüket szerintem:(
Én azért kezdtem Bodomot hallgatni, mert tetszett a dallomossága, a mostani albumokon meg...
Mivan?Milyen metalcore?Te teljesen hülye vagy?
Neked ez mióta egyenlő a metalkórral?
http://www.youtube.com/watch?v=7J-m2haLozg
A mostani albumban több a black metal mint az eddigieken,ennyi max.
A Bodom mindig is eredeti lesz ameddig Alexi a gitáros.A bodom soha nem volt "melodic death metal" ez a legnagyobb baromság,a bodom szimplán egy über király és kreatív metál banda rengeteg stílus elemmel.Dallam kell?Süket is vagy?
http://www.youtube.com/watch?v=rydKodHEpa8
A bodom soha nem hasonlított és nem is fog hasonlítani ezekre az undorító tini lánycsalogatós nyálas baromságokhoz mint pl az asking alexandria.
Komoly baj van veled szerintem fordulj orvoshoz vagy még jobb, akaszd fel magad ha ilyen baromságokat kérdezel.A végén még a sok barom el is hiszi a hülyeségeidet.
Kedves első, a Hatebreedertől egészen az Are You Dead Yet?-ig Alexi rendesen odafigyelt a dallamos szólokra, riffekre, míg a Blooddrunkban már kevesebb, pl Mask of Sanity-ra, vagy Living Dead Beat-re emlékeztető szépségű szólót hallhattunk.
A következő, Skeletons in the Closet című lemezt nagyon vártam, hogy mi lesz belőle, bele is csaptam gyorsan a hallgatásába,s ezen az albumon szintén csökkent a dallamosság.(Megj: szerintem te vagy a süket, ha az eddigi szép szólók nem ütötték meg a füled.)
Majd jött a RRF, amiben szintén csökkent ez a dolog, és végül a Halo of Blood kicsit feldobott, mert a régihez hasonló dallami minőséget hallhatunk a fiúktól.
Nagyon remélem, hogy soha sem fog hasonlítani a nyálbandákra, mert úgy érzem, hogy a Bodom azt az igazi, jó kis m.death metalt képviseli, amire igazán jó headbangelni.
Kedves Támadómenyét, ne fogadj le előre semmit, mert az Avenged Sevenfold kevesek között azokba a bandákba tartozik a Dragonforce-szal együtt, amit képtelen vagyok hallgatni, mert egész egyszerűen nem jön be, legalább úgy, mint a metalcore.
Mindenesetre vicces, hogy így nekem estetek, jót kacagtam rajta :D
Köszi a válaszokat.
Remélem, találkozunk a következi koncerten s nem mint nethuszárok beszélgetünk :)
Végül is nem várhatod el,hogy 30 év után is ugyanolyan dalokat írjanak mint ami az are you dead yeten volt.Ha kreatív és egyedi a banda a lemezek mindig különbözni fognak.De még mindig nem tudom miből vetted le azt, hogy a bodom akár metalcore is lehetne,mert van egy nótájuk amibe van tiszta ének?
A skeletons..egy feldolgozás lemez...
A dallamok még most is jelen vannak pl Scream for Silence nóta elég szépen demonstrálja ezt(szerintem az album fénypontja az a nóta).Maximum szín tiszta black metal banda lehetne a bodomból mert nagyon ott vannak ezek a hatások.De metalcore?Ugyan,semmiképp.Roope egy kő Thrasher,Jaska baromi jó blastbeater,Alexi a valaha élt egyik legjobb gitáros,Janne mindig is ott volt a legjobb billentyűsök között,Henkka?Nos,ő csak tolja a basszust :D Még véletlenül sem fecsérelnék a tehetségüket ilyen marhaságokra mint a metalcore.
" Kedves első, a Hatebreedertől egészen az Are You Dead Yet?-ig Alexi rendesen odafigyelt a dallamos szólokra, riffekre, "
" A következő, Skeletons in the Closet című lemezt nagyon vártam, hogy mi lesz belőle, bele is csaptam gyorsan a hallgatásába,s ezen az albumon szintén csökkent a dallamosság. "
Az az album csak egy válogatás a korábban felvett feldolgozásokból. Tehát a nagy része annak az albumnak pont, hogy 2005-ig bezárólag készült. 2 vagy 3 dal van amit újonnan, 2009-ben vettek fel rá.
" Majd jött a RRF, amiben szintén csökkent ez a dolog "
RRF-nél a trash elemek dominálnak.
" végül a Halo of Blood kicsit feldobott, mert a régihez hasonló dallami minőséget hallhatunk a fiúktól. "
Hol a probléma? :) Az új albummal már lehetne:D De várjuk a kövit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!